2 Reactie's
 • Hans Out
  Geplaatst op 10:33h, 09 maart Beantwoorden

  De Korte brug is een belangrijke verbinding voor de winkeliers met de wijken in de Ronde Hoep. In 2012 hebben wij, als winkeliers, ervaren dat 10 tot 15% van onze klanten niet meer kwam door de instelling van eenrichting verkeer. We hebben toen in samenspraak met bewoners en winkeliers de huidige verkeersmaatregelen besproken. Nu blijkt dat er in de morgen en middag momenten zijn dat het voor twee richtingen te druk is. Mijn voorstel om op deze momenten stoplichten in te zetten met sensoren en camera’s (voor doorrijders). Voordeel is: palen voor brug kunnen weg. Duizenden euro’s schade en ergernis worden opgeruimd. We krijgen op de drukste momenten over de dag een veiliger rustiger verkeersbeeld. Klantvriendelijk wat voor ons als winkeliers belangrijk is. We moeten ook voor mensen die minder mobiel zijn bereikbaar blijven. Niet iedereen kan met een doos gebak naar huis fietsen; onder de snelbinder wordt ook geen feest.

  Bakkerij Hans Out

 • Box, Rob
  Geplaatst op 09:25h, 04 juni Beantwoorden

  Ik hoorde net op de radio dat iets dergelijks gebeurd is in Rotterdam. Ook daar wordt een winnaar buitengesloten in de coalitie. Zeer ondemocratisch waardoor het geloof in de politiek nog meer afneemt, zeker ook bij mij. De oude partijen zouden zich moeten schamen voor dit ordinaire machtsspelletje.
  Kortom ga door met jullie strijd en ook NN.
  Rob box
  Parnassiaveld 4
  Duivendrecht

Geef een reactie